vrijdag 10 juli 2015

De Beloften: Nog één maand om je in te schrijven.


Deze twaalfde editie van De Beloften belooft nu al memorabel te worden. Hoewel de inschrijvingen pas sluiten binnen 30 dagen zitten we nu al aan een recordaantal van 210 jonge bands die een plaats op ons podium willen veroveren. Of het te maken heeft met de tropische temperaturen laten we in het midden, maar het zweet breekt nu al uit bij onze demojury. Slechts zes bands gaan uiteindelijk door naar de finale.
Dé grote winnaar treedt vervolgens in de voetsporen van De Beloften 2014: Barefoot And The Shoes.
Dankzij De Beloften speelden ze zowat elk Gents café en een resem clubs plat. Je kan ze trouwens nog op verschillende zomerfestivals gaan bezichtigen.
 Speel je in een band waarvan minstens één lid in Gent woont of studeert, zend dan voor 31 juli je 3 beste nummers in via vi.be. In de finale op 19 september zullen zes laureaten het tegen elkaar opnemen voor de titel van De Beloften 2015. De winnaar wordt een jaar lang op sleeptouw genomen door De Beloften, met in het prijzenpakket onder andere een betaalde club- en cafétour en een waardebon van 1.000 euro te gebruiken bij The Roadhouse, Muziekcentrum Goedleven en Toursupport.  Lees zeker ook de deelnamevoorwaarden nog eens na op debeloften.be, 


 

Geen opmerkingen: