donderdag 18 september 2014

Het zondagprogramma door Buren van de Abdij.

Op zondag 21 september staan de Buren van de abdij in voor een mooie programmatie. Hier volgt het overzicht van de activiteiten:
  • Literair en muzikaal aperitief met oa. Geertrui Daem, Laïla Koubaa, Hedwig Aerts, Christophe Vekeman..... Gastheer is John Vandaele. Muziek door het Morandi Quartet.Van 10.30 tot 12.30 uur in de abdijrefter. Gratis toegang.
  • Rondleiding in de abdij door stadsgids én Buur Jacques Huys. Jacques vertelt over de rijke historiek, doorspekt met leuke anekdotes. Met bezoek aan het oude museum voor stenen voorwerpen. Van 14 tot 16 uur in de St-Baafsabdij, afspraak aan stand van de Buren in de abdij, ingang langs de Groene Kerk. Gratis toegang, vooraf inschrijven niet nodig.
  • Live muziek door N'Faly Kouyaté, Westafrikaanse muzikant en zanger. Van 14.30 tot 15.30 uur in de abdijrefter, ingang via Groene Kerk. Gratis toegang.
  • Live muziek door Faran Falad, topper uit de Angelsaksische folk. Van 15.30 tot .... in Herberg Macharius. Bij goed weer op het buitenpodium van het herbergterras. Gratis toegang.  www.burenvandeabdij.be       M: info@burenvandeabdij.be

Geen opmerkingen: