donderdag 26 april 2012

Let's Sing - Oproep Café Chantant 2012


Foto Patrick Henry

Een zanger(es) zingt uit volle borst, begeleid door rasechte muzikanten. Het publiek juicht enthousiast. Nee, 't is niet de 'Voice van Vlaanderen', wel het zondagnamiddag Café Chantant op de Coyendans.
Goesting om ook te zingen? Dat kan! We zoeken 15 mensen die erg graag een liedje willen zingen. Dit mag in om het even welke taal, om het even welk genre. Een meezinger, een schlager, een jazznummerke, een klassiek stuk, een stevig rocknummer of een hip popliedje... Het kan allemaal! Podiumvrees? Geen probleem. Wij voorzien gratis professionele begeleiding door de ervaren stemcoach Cathérine Delasalle. Kom naar de workshop op woensdag 5/09 en 12/09 van 19.30 tot 21.30 uur. De generale repetitie is op woensdag 19/09 tussen 16 en 21 uur. Deze workshop is ook een aanrader voor mensen die wel durven zingen voor een publiek, maar dit meer relaxed willen doen. Wil je graag zingen, maar geen tijd of zin in de workshops? Geen probleem, je kan gerust zo meedoen.
Om deel te nemen aan de workshops vragen we in te schrijven voor 15 juni. Om deel te nemen aan het Café Chantant kan je nog inschrijven tot 10 september. Let's Sing!

Geen opmerkingen: