donderdag 14 juli 2011

Muziek (2) : Demo oproep De Beloften
Het zijn de laatste weken van de inzendingsperiode voor De Beloften 2011: deadline is 30 juli, 18u!
Ben je klaar om in de voetsporen te treden van The Bony king Of Nowhere en Intergalactic Lovers, speel je in een muziekgroep en woon of studeer je in Gent? Lees hier de volledige deelnamevoorwaarden en waag je laatste kans op inschrijvingspagina van vi.be!
De winnaar maakt kans op eeuwige roem en een schitterende prijzenpot, o.a. een reeks optredens in en rond Gent, in verschillende muziekclubs en op festivals, opname- en repetitietijd, een professionele fotoshoot, een jaar lang begeleiding door Democrazy,... Voor meer info, surf naar debeloften.be.
Midden augustus worden de 6 laureaten bekend gemaakt, die op zaterdag 10 september de finale spelen op de Sint-Baafsweide (Gent), vanaf 16u00. Rauw & Onbesproken, winnaar in 2010, sluit zijn Beloftenjaar af, en de winnaar van 2011 wordt bekend gemaakt. Kom mee genieten van dit gratis nazomers evenement op een idyllische plek, in het kader van buurtfeest De Coyendans. De Beloften is een samenwerking tussen Vzw De Beloften, Vzw Democrazy en Buurtwerking Macharius-Heirnis-Scheldeoord.
http://www.debeloften.be/

Geen opmerkingen: